Početna - IZDVOJENO - Dječji vrtić Opatija u Top 10 najboljih hrvatskih vrtića

Dječji vrtić Opatija u Top 10 najboljih hrvatskih vrtića

U izboru za najbolji vrtić Hrvatske koji je proveo portal gradonačelnik.hr Dječji vrtić Opatija izabran je u Top 10 dječjih vrtića.

Pobijedio je DV Vukovar 1 iz Vukovara, drugo mjesto osvojio je DV Lojtrica iz Velike Gorice, a treći je DV Potjeh iz Slavonskog Broda.

U top 10 najboljih vrtića po izboru stručnog žirija su DV Grabrik iz Karlovca, DV Maslačak iz Đurđevca, DV Cvrčak iz Čakovca, DV Opatija iz Opatije, te s istim brojem bodova DV Maslačak iz Belišća, DV Cvrčak iz Malog Lošinja, DV Zvončić iz Ozlja, DV Ivanić Grad iz Ivanić Grada i DV Girica iz Cresa.

Prepoznajući vrijednosti i ciljeve  projekta, u njega su se uključili Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje s kojima je portal gradonačelnik.hr osmislio stručne kriterije temeljem kojih je vrednovao pristigle prijave. Kriteriji za nagradu za najbolji vrtić bili su kvaliteta smještaja, usluge i nadstandardi koje osiguravaju djeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...