Početna - IZDVOJENO - Donacija liburnijskim predškolcima

Donacija liburnijskim predškolcima

Djeca dječjih vrtića s područja četiri liburnijske jedinice lokalne samouprave dobila su božićni dar – donaciju predstavnika većinskog vlasnika opatijske hotelske kuće Liburnia Rivijera Hoteli, Petera Lürssena.

Gospodin Lürssen svake godine donira po 10 eura za svako dijete u vrtićima u njegovom rodnom gradu Bremenu, a ovoga je Božića tako poželio napraviti i za vrtiće Liburnije. Svaki će vrtić na području Opatije, Lovrana, Matulja i Mošćeničke Drage dobiti odgovarajuću uplatu obzirom na broj djece -polaznika. Riječ je o ukupno gotovo tisuću mališana.

U ime gospodina Lürssena donaciju je uručio član Uprave LRH d.d. Johannes Böck. Uz dobre želje za iduću godinu naglasio je kako je i ova donacija ulaganje u partnerstvo s lokalnom zajednicom koje će jačati u narednim godinama.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Aleksandra Tramontana zahvalila je na velikodušnoj donaciji opatijskom vrtiću koji na pet lokacija: Opatija, Volosko, Ičići, Veprinac i Lovran broji oko 480 djece. Darove će dobiti još 430 mališana u Matuljima i 40-tak u Mošćeničkoj Dragi.

– Iskreno zahvaljujem gospodinu Lürssenu na ovoj vrijednoj donaciji namijenjenoj našoj djeci. Sama ideja doniranja potaknuta je na našem susretu pred nekoliko mjeseci. Uprave dječjih vrtića će donaciju usmjeriti u prigodne darove za djecu, a naša dobra suradnja s ciljem razvoja destinacije se nastavlja, naglasio je gradonačelnik Ivo Dujmić.

Prigodna blagdanska donacija bit će uručena i Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“ u Lovranu. 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...