Početna - GOSPODARSTVO - DND predstavio Vodič za slobodne aktivnosti

DND predstavio Vodič za slobodne aktivnosti

Društvo “Naša djeca” Opatija već jedanaest godina izdaje Vodič kroz predškolske i školske slobodne aktivnosti, a u petak je u uredu gradonačelnika predstavljeno novo izdanje. Osim toga, u petak su predstavljene i nove aktivnosti koje je Društvo pripremilo, a to su Pomoć u učenju i Radionica za darovite “Lampica”, kao i izbori za Dječje gradsko vijeće koje je najavio dječji gradonačelnik Ivan Tancabel.

Grad Opatija je Grad prijatelj djece i taj prestižni predznak nosi još od 2005. godine, a 13. rujna Opatija će bit domaćin 7. susreta Gradova i općina prijatelja djece iz cijele Hrvatske.

Novo izdanje Vodiča kroz predškolske i školske slobodne aktivnosti nosi naslov “Djeca i slobodno vrijeme: U traženju novih znanja” , autorice Kristine Tubić, a u Vodiču se nalazi cjelovit prikaz sportskih, likovnih, glazbenih i svih ostalih aktivnosti koje se nude djeci predškolske i školske dobi na području gradova Opatije i Lovrana te njihove okolice. Cilj Vodiča je promoviranje i rad udruga koje se bave djecom i odgojem djece.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...