Početna - ZABAVA - Doček Nove godine u Rijeci uz Gibonnija
Festival vatrometa

Doček Nove godine u Rijeci uz Gibonnija

S obzirom da se bliži i najluđa noć, gradonačelnik Rijeke je na svojoj redovitoj konferenciji za medije najavio da će Riječani doček Nove godine na otvorenom proslaviti uz Gibonnija te još tri riječka benda – Izeta i ritam sekciju Borgie, En Face i Belfast Food.

“Grad Rijeka i ove godine priprema veliko novogodišnje slavlje na Korzu, uz dobru glazbu, zabavu i druženje do ranih jutarnjih sati. Glavna glazbena zvijezda novogodišnje večeri ovog će puta biti Gibonni uz čije ćemo taktove ući u novu, 2017. godinu. Uz Gibonnija čiji je nastup planiran u 23  sata na pozornicu će se popeti i riječki bendovi, ovog puta čak njih tri – Izet i Borgie, bend koji se ovog ljeta predstavio svojim prvim albumom “Granulo je sunce” s nastupom koji će započeti oko 21:45 sati. Nakon njih slijedi svima znani En Face koji se na pozornici očekuju oko 22:15 sati. Na kraju večeri, oko 1 sat iza ponoći, nakon nastupa Gibonnija, stiže popularni Belfast Food.”

“Koristim priliku da pozovem sve koji mogu i žele da dođu na još jedno riječko novogodišnje slavlje i vjerujem da će nas se i ovog puta na Korzu velik broj kako bi zajedno, uz dobru glazbu i još bolju zabavu, dočekali 2017. godinu”, rekao je gradonačelnik Vojko Obersnel za Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...