Početna - IZDVOJENO - Dočekajte Novu godinu na Korzu uz Parni Valjak, Jonatan i The Beatles Revival Band
web

Dočekajte Novu godinu na Korzu uz Parni Valjak, Jonatan i The Beatles Revival Band

Ispratite Staru i poželite dobrodošlicu Novoj godini na riječkom Korzu na pozornici smještenoj uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske.

Program počinje u 22:00 sata, a organizira ga Grad Rijeka. Zabavite se u riječki band Jonatan, The Beatles Revival Band i kao glavne zvijezde večeri uz pop-rock sastav Parni Valjak. Bit će tu i gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel koji će u ponoć svima čestitati ovu novu, nadajmo se i uspješniju i bolju 2015. godinu!

Jonatan, novi sastav,  koji su sastavljeni od članova Let 3, Pasi i Mandrili zagrijat će sve prisutne za Parni valjak koji će i sve uvesti u 2015. godinu. O parnom valjku zaista nij epotrebno ništa posebno pisati jer tko nije čuo za hitove grupe koja je na sceni prisutna već 40 godina.

.Da bi običaj ostao običaj i da bi u velikoj noći bila tri glazbena izvođača na pozornici tu je i bend The Beatles Revival Band, jednim od najdugovječnijih tribute sastava u Europi koji je tu već 20 godina, od daleke 1994! Kao što i naziv benda kaže riječani će uživati u najvećim hitovima velikih glazbenika iz Liverpoola.

Gradonačelnik Vojko Obersnel u novogodišnjoj će noći posjetiti riječko rodilište i prvo dijete rođeno u 2015. godini, te dežurnu vatrogasnu službu u Krešimirovoj ulici.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...