Početna - IZDVOJENO - Druženje u edukativnom projektu Budi i ti DINOlog – istraživanje tek počinje!
dino

Druženje u edukativnom projektu Budi i ti DINOlog – istraživanje tek počinje!

Pozivaju se svi mali ljubitelji dinosaura, prirodoslovci i likovnjaci, njihove mame i tate, bake i djedovi da sudjeluju u edukativnom projektu Budi i ti DINOlog – istraživanje tek počinje! koji će se svake subote održavati u izložbenom prostoru (bivšeg skladišta) Exportdrva na Delti u Rijeci (Grobnička riva b.b.). Tako se i ovu subotu, 10. rujna 2016. godine, od 10 do 12 sati pozivaju na radionicu pod nazivom Terenski dnevnik jednog DINO-loga.

Nakon putovanja kroz vrijeme, DINOlozi će doživjeti svijet dinosaura svim osjetilima. Upotrebom različitih kreativnih materijala, izraditi će vlastiti terenski dnevnik u kojem će sačuvati i sa sobom odnijeti male tajne Divova Patagonije. Radionice će voditi viša kustosica dr.sc. Željka Modrić Surina, dipl. ing. biologije i studentica pedagogije Antonija Galina.

U cilju kvalitetnijeg rada s polaznicima, broj mjesta je ograničen te je potrebna obvezna najava e-mailom na dinosaur@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/564-563. Kontakt osoba je kustosica Nadia Dunato Pejnović.

Cijena radionice je 50 kn po djetetu; u cijenu je uključeno stručno vodstvo izložbama Divovi Patagonije i Terenski dnevnik jednog paleontologa, te edukativni i kreativni dio.

Napomene za roditelje:

– obavezna je pratnja roditelja uz djecu predškolskog uzrasta tj. uz djecu od 4 do 6 godina

– molimo Vas da u prijavi, uz ime i prezime, naznačite i dob djeteta

– jedan roditelj u pratnji ima besplatan ulaz

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...