Početna - IZDVOJENO - Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio je u petak Grad Kastav i upoznao se s kastavskom sportskom infrastrukturom, programima i manifestacijama.

Gradonačelnik Matej Mostarac, zamjenik Dean Jurčić, pročelnica Biljana Maljković Jakovac i referent za sport David Burburan istaknuli su važnost razvoja sporta i činjenicu da Kastav neprekidno ulaže u sportsku infrastrukturu pa se trenutno završava i novi Sportsko-rekreacijski centar u kojem će svoj dom naći mnogi sportski klubovi.

Državni tajnik Družak govorio je o mogućnostima prijave sportskih i drugih projekata na brojne europske natječaje koji jesu ili će biti otvoreni.

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa i potrebi da se djeci osiguraju uvjeti za treninge i fizičku aktivnosti koliko god dopuštala epidemiološka situacija.

U društvu domaćina, Tomislav Družak je prošetao Kastvom i posjetio sportsku zonu i Sportsko-rekreacijski centar čija se izgradnja bliži kraju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...