Početna - IZDVOJENO - Đurologija u Rijeci
đurologija

Đurologija u Rijeci

Novi autorski hit Branka Đurića Đure, predstava „Đurologija“, napokon stiže u Rijeku, gdje će biti izvedena premijerno u 30. studenog u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, s početkom u 20 sati.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu„Top lista nadrealista” i „Audicija’‘, hit predstava „Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih intimnih razmišljanja i pogleda na život koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

„Na baš svakoj izvedbi moje predstave, publika se, ovisno o trenutku, prepozna u situacijama o kojima govorim. Na sceni demistificiram i sebe samog, što ljude dodatno oduševljava“, ističe karizmatični Đuro. Inače, „Đurologija” je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire, jer je predstavu u posljednjih godinu dana pogledalo preko 80.000 ljudi, a zabilježila je i vrlo uspješna međunarodna gostovanja u Australiji, Kanadi, SAD-u, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj.

Ulaznice za predstojeću izvedbu urnebesne „Đurologije“ mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni HNK Ivana pl Zajca, a na dan predstave na blagajni HKD Sušak.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...