Početna - IZDVOJENO - Dvjestotinjak mališana na Cupu Opatije za djecu predškolskog uzrasta

Dvjestotinjak mališana na Cupu Opatije za djecu predškolskog uzrasta

Sudionici su se natjecali u šest disciplina, i to u boćanju, štafeti, sportskom poligonu, bacanju kolutova, bacanju loptice, potezanju konopa i traženju blaga.

U Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je 16. Cup Opatije za djecu predškolskog uzrasta na kojem je svoju spretnost i sportske vještine pokazalo dvjestotinjak mališana iz sedam dječjih vrtića s područja Primorsko-goranske županije – Dječjeg vrtića Opatija, Talijansko-glazbene igraonice Girotondo Opatija, Dječjeg vrtića Kastav, Dječjeg vrtića Rijeka, Dječjeg vrtića Matulji, Dječjeg vrtića Malik Viškovo i Dječjeg vrtića Pinokio Rijeka.

Male sportaše i njihove tete pozdravili su na otvaranju turnira zamjenik gradonačelnika dr. sc. Emil Priskić, ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Sabrina Jelić i direktor KŠR Gorovo Dalibor Korenić.

Sudionici su se natjecali u šest disciplina, i to u boćanju, štafeti, sportskom poligonu, bacanju kolutova, bacanju loptice, potezanju konopa i traženju blaga. Svi mališani osvojili su medalje, a dodjela je održana u Dječjem vrtiću Opatija uz prigodnu zakusku i zabavu mališana te nastup DJ-a. Na temelju osvojenih bodova proglašeni su i najuspješniji vrtići. Prvo mjesto pripalo je vrtiću iz Matulja, drugi su bili vrtićari iz DV Rijeka, dok su treće mjesto osvojili domaćini iz Dječjeg vrtića Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mia Dimšić oduševila nastupom u opatijskom Gervaisu

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Mia Dimšić svojim je nastupom jučer oduševila opatijsku publiku. Brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi ...