Početna - IZDVOJENO - Dvjestotinjak mališana na Cupu Opatije za djecu predškolskog uzrasta

Dvjestotinjak mališana na Cupu Opatije za djecu predškolskog uzrasta

Sudionici su se natjecali u šest disciplina, i to u boćanju, štafeti, sportskom poligonu, bacanju kolutova, bacanju loptice, potezanju konopa i traženju blaga.

U Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je 16. Cup Opatije za djecu predškolskog uzrasta na kojem je svoju spretnost i sportske vještine pokazalo dvjestotinjak mališana iz sedam dječjih vrtića s područja Primorsko-goranske županije – Dječjeg vrtića Opatija, Talijansko-glazbene igraonice Girotondo Opatija, Dječjeg vrtića Kastav, Dječjeg vrtića Rijeka, Dječjeg vrtića Matulji, Dječjeg vrtića Malik Viškovo i Dječjeg vrtića Pinokio Rijeka.

Male sportaše i njihove tete pozdravili su na otvaranju turnira zamjenik gradonačelnika dr. sc. Emil Priskić, ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija Sabrina Jelić i direktor KŠR Gorovo Dalibor Korenić.

Sudionici su se natjecali u šest disciplina, i to u boćanju, štafeti, sportskom poligonu, bacanju kolutova, bacanju loptice, potezanju konopa i traženju blaga. Svi mališani osvojili su medalje, a dodjela je održana u Dječjem vrtiću Opatija uz prigodnu zakusku i zabavu mališana te nastup DJ-a. Na temelju osvojenih bodova proglašeni su i najuspješniji vrtići. Prvo mjesto pripalo je vrtiću iz Matulja, drugi su bili vrtićari iz DV Rijeka, dok su treće mjesto osvojili domaćini iz Dječjeg vrtića Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...