Početna - IZDVOJENO - Dva dana puna koncerata i zabave na opatijskom adventu
advent_opatija

Dva dana puna koncerata i zabave na opatijskom adventu

Advent u Opatiji nastavlja se zanimljivim programom i ovog vikenda. Uz tradicionalno druženje na Badnjak na opatijskoj tržnici, u poslijepodnevnim satima nastupaju klapa Iskon i band Stampedo, dok će se u Parku Sv. Jakova održati prvi Snow party. Božić će u Opatiji uljepšati odlični glazbeni nastupi na brojnim lokacijama te dječje radionice i božićni filmovi za najmlađe u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.

U ponedjeljak, 26. prosinca se održava i Božićna izložba odltimera. U Opatiji su otvorena 22 hotela u kojima će prema najavama Božić dočekati oko 4.000 gostiju. Najvećim brojem radi se o gostima iz Slovenije, Austrije i Italije te o domaćim gostima.

U subotu, nakon druženja na tržnici, na terasi hotela Contiental glazbeni nastup imat će Trio Swing, dok će na tržnici od 13 sati zapjevati klapa Iskon, a za zabavu posjetitelja pobrinut će se ulični zabavljači. Ulicama grada svirat će Trio Asi od 14 sati, a u parku sv. Jakova Dino Antonić & 4 Shades od 15 sati. U večernjim satima, na tržnici će nastupiti ulični zabavljači i grupa Stampedo, u hotelu Continental grupa By The Way, a u parku sv. Jakova trajat će Snow Party.

Božićno jutro pjesmom će dočekati Love Runners Band u Portiću već od 10 sati, a na terasi hotela Milenij od 12 sati zasvirat će Andrej & Neno, dok će na terasi Continentala nastupiti Katarina Jurić Trio. Na ruti od mrkata do parka sv. Jakova glazbom će Opatijcima i posjetiteljima sretan Božić zaželjeti Trio Asi, a u parku sv. Jakova za glazbu će se pobrinuti DJ Matt Santic od 18 sati. U isto vrijeme u hotelu Contiental nastupit će Katja Budimčić Trio.

Ponedjeljak će započeti Božićnom izložbom oldtimera ispred hotela Milenij, a od 10 sati na terasi Continentala nastupat će Sunny Side. Na tržnici će se tijekom jutra moći razgledati izložba povijesnih fotografija Liburnije, a na terasi hotela Milenij nastupit će grupa Memento. U parku sv. Jakova nastupti će klapa Mirakul u poslijepodnevnim satima, dok će navečer party prirediti DJ Tom Jay, a u hotelu Continental zasvirati Melanija Acoustic Trio.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...