Početna - SPORT - Ernesto Hoost u veljači stiže u Rijeku!

Ernesto Hoost u veljači stiže u Rijeku!

Jedan od najboljih kickboxing boraca svih vremena, čuveni Nizozemac Ernesto Hoost, održat će 17. veljače dva dvosatna seminara u riječkom Fight clubu ‘Dynamite’ za koje već danas vlada veliko zanimanje. S punim pravom s obzirom na Hoostov ugled u svijetu borilačkog sporta.

– Žao mi je što vjerojatno neće biti mjesta za sve koji bi željeli sudjelovati u seminaru, u dvoranu može stati samo stotinjak ljudi. O tome koliki je interes, najviše će reći činjenica da me zovu i najavljuju dolazak čak i neki ljudi iz Crne Gore – kaže vlasnik kluba i poznati riječki borac Mladen Kujundžić, najavljujući pritom još jednu atrakciju. Ne bude li nekih nepredvidljivih okolnosti, Ernestu Hoostu na seminaru će se pridružiti i veliki Mirko Filipović Cro Cop!

Iako je početak godine posvetio organizaciji već spomenutog seminara s dvojicom velikana borilačkog sporta u glavnoj ulozi, Kujundžić se već polako okreće pripremama za nastup na skorašnjem kickboxing TATNEFT kupu u Rusiji. Sve je to, međutim, uvertira za nove MMA borbe kojima se kani vratiti poslije petogodišnje pauze.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sajla u Kastavskoj šumi

Oprez biciklisti i šetači! Prošlo je tek osam mjeseci od kada se dogodila tragedija u šumi u Jelenju. Dvadesetjednogodišnji Dorian ...