Početna - IZDVOJENO - Europske sveučilišne igre: volontiranje koje vrijedi tri ECTS-a
Logo_Zagreb_Rijeka
foto: logo

Europske sveučilišne igre: volontiranje koje vrijedi tri ECTS-a

Pripreme za Europske sveučilišne igare Zagreb-Rijeka 2016. u punom su jeku jer nas očekuje velika dvotjedna priredba koja će okupiti preko 5000 studenata sportaša iz 45 europskih zemalja i 250 različitih sveučilišta. Natjecat će se u 21 sportu.

Studenti Sveučilišta u Rijeci u ljetnom semestru tekuće akademske godine imaju priliku volontirati na Europskim sveučilišnim igrama te za svoj angažman biti nagrađeni s tri ECTS boda, koja ostvaruju upisom kolegija Studenti i zajednica 1. Na inicijativu ESI 2016. pokrenuti su razgovori na ovu temu s predstavnicima Filozofskog fakulteta, a konačna pozitivna odluka donesena je na senatu Sveučilišta u Rijeci. Nastava se održava online, a nositelji kolegija su Bojana Ćulum i Vjeran Pavlaković s riječkog Filozofskog fakulteta.

Volontiranje na Igrama tretirat će se kao praktični dio kolegija, a kolegij će obuhvaćati teme iz područja volonterizma i uključenja akademske zajednice u procese volontiranja. Pravo upisa imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci koji kolegij putem studomata mogu upisati već sada, a broj prijava nije ograničen.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...