Početna - AUTOMOTO - Exclusive Auto Moto Show Rijeka
Exclusive auto moto show

Exclusive Auto Moto Show Rijeka

Riječka publika prošle je godine iznimnom posjećenošću pokazala koliko je Rijeci potreban jedan ovakav događaj. U četiri dana Exclusive Auto Moto Showa posjećenost je premašila brojku od 70.000 posjetitelja.

Exclusive Auto Moto Show trajat će od 3. – 6. travnja 2014. a u Rijeku dovodi hrvatske premijere novih dostignuća automobilske industrije.

Iznimno zadovoljni prošlogodišnjim rezultatima, nastup su potvrdili praktično svi prošlogodišnji izlagači (PSC Primorje – Opel, Chevrolet, Fiat, Alfa; Porsche Interauto – VW, Seat, Škoda, Audi; RB Auto – Renault, Dacia; Auto kuća Lenac – Nissan, Ruting Honda, Autonippon Toyota, Moto Matušić – Aprilia, Gillera, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio; Citroen ARK Mihelić), uz koje je veliki interes iskazan i od strane izlagača koji prošle godine nisu bili prisutni (Moto RIS – Volvo, KIA Grlica, , Peugeot Dujmović…) kao i popratne industrije .
Ove godine ponudu ćemo dopuniti i s poznatim brendom Vulkal koji će predstaviti novitete u pneumatici kao i osiguravajuće kuće koje će predstaviti brojne novitete i olakšice u segmentu autoosiguranja. Manifestaciju će i ove godine pratiti bogati zabavni program a ulaz za sve posjetitelje biti će besplatan – rekao je tako na konferenciji za medije Siniša Grgantov, direktor KLIK Marketinga i glavni organizator.

Cilj manifestacije je pokazati novitete u autoindustriji s naglaskom na ekskluzivne primjerke vozila, te pritom okupiti vodeće hrvatske auto kuće i prateću industriju. Hrvatske premijere na Exclusive Auto Moto Showu bit će između ostalih i Ferrari 458 Spider, Tesla S i Lamborghini Aventador, rekao je suorganizator Rajmond Terčić iz Udruge Auto staza Grobnik. Od moto premijera izdvajamo Hondine pulene: CBR 1000 RR SP, NC 750 X i NC 750 S.

Saša Brusić, zamjenik direktorice Tower Centra Rijeka naglasio je odličnu suradnju koju od prošle godine kroz više ovakvih projekata gaje Tower Centar i Klik marketing te istaknuo da, ponukan odličnom posjećenošću prošle godine vjeruje u uspjeh ovogodišnjeg izdanja Exclusive Auto Moto Showa.

Izostankom zagrebačkog auto sajma, Exclusive Auto Moto Show predstavlja jedinstveni projekt ovakvog tipa na području Hrvatske.

Uz izuzetno atraktivan prostor na trećem katu Tower Centra Rijeka koji će omogućiti prezentaciju svih izlagača na jednom mjestu, u sklopu Exclusive Auto Moto Showa koristit će se i krov Towera kao startna točka za taxi drive te za dio popratnog programa. Auto kuće i ove godine osigurat će nagrade za posjetitelje, od kojih je mnogima najzanimljivija mogućnost vikend posudbe novih modela automobila.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...