Početna - IZDVOJENO - Festival Opatija – kazališna sezona jesen-zima 2013.

Festival Opatija – kazališna sezona jesen-zima 2013.

Predstavom “Hercegovac za volanom” započela je kazališna sezona Festivala Opatija za jesen-zimu 2013. godine, a sezona će trajati sve do 29. studenog kada će završiti predstavom “Izbaci uljeza” zagrebačkog Aplauz Teatra.

Osim gore navedenih predstava, u ovogodišnjoj kazališnoj sezoni moći ćemo vidjeti još i predstave za odrasle “Kreket” u izvedbi Scene Gorica i Teatra Exit te predstavi “Plemena” u izvedbi Planet Arta i Teatra Exit.

Osim predstava za odrasle, na rasporedu će se naći i predstave za djecu, a one se nazivaju “Smiješno čudovište” u izvedbi Male Scene, “Cirkus Kumulus” u izvedbi Teatra Oz, “Ivica i Marica” u izvedbi Teatra Naranča te “Cabaret tri praščića” u izvedbi Kazališta Knap.

Kao i do sada, predstave će se održavati provjerenim receptom u Hotelu Adriatic, za one najmlađe u jutrarnjim terminima, a za odrasle u večernjim.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...