Početna - IZDVOJENO - Festival vatrometa
festival vatrometa opatija

Festival vatrometa

U iščekivanju današnjeg programa, kao što smo i obećali, donosimo vam sutrašnji program, a sve kako biste se mogli pripremiti za sutrašnja događanja i rasporediti si vrijeme kako biste mogli prisustvovati na čim više zbivanja.

Sutra, naime, program započinje već u 11 sati revijom EU optimista. Radi se, dakle o EU biciklijadi koja će startati na opatijskoj rivi, uz goste iz Castel San Pietro Terma, a predviđena ruta je Opatija-Ičići-Volosko-Opatija. U 17 sati, u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, Kristijan Ugrina i Alan Katić izvest će kazališnu predstavu za djecu pod naslovom Europica, nakon čega će uslijediti EU revija, tj. dječja modna revija te promotivna prodaja slikovnice Europica. Na terasi hotela Imperijal, u 20 sati, zasvirat će nam orkestar Bad Ishl, a u 21,30, u izvedbi Gradskog Kazališta Komedija iz Zagreba, na Ljetnoj pozornici u Opatiji započet će svima nam dobro znani mjuzikl Jalta Jalta s poznatim stihovima “Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu, neka naša zemlja sva, postane sretna, zelena i mirisna livada iz sna…..”

Spektakularni vatromet očekuje nas u ponoć, u trajanju od 15 minuta, a nakon vatrometa svi se selimo na Malu Ljetnu pozornicu gdje će nas DJ-i povesti na glazbeno putovanje…..tada ćemo već biti dio europske obitelji!!!

Dođite i uveličajte proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...