Početna - IZDVOJENO - Festival vatrometa
festival vatrometa opatija

Festival vatrometa

U iščekivanju današnjeg programa, kao što smo i obećali, donosimo vam sutrašnji program, a sve kako biste se mogli pripremiti za sutrašnja događanja i rasporediti si vrijeme kako biste mogli prisustvovati na čim više zbivanja.

Sutra, naime, program započinje već u 11 sati revijom EU optimista. Radi se, dakle o EU biciklijadi koja će startati na opatijskoj rivi, uz goste iz Castel San Pietro Terma, a predviđena ruta je Opatija-Ičići-Volosko-Opatija. U 17 sati, u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, Kristijan Ugrina i Alan Katić izvest će kazališnu predstavu za djecu pod naslovom Europica, nakon čega će uslijediti EU revija, tj. dječja modna revija te promotivna prodaja slikovnice Europica. Na terasi hotela Imperijal, u 20 sati, zasvirat će nam orkestar Bad Ishl, a u 21,30, u izvedbi Gradskog Kazališta Komedija iz Zagreba, na Ljetnoj pozornici u Opatiji započet će svima nam dobro znani mjuzikl Jalta Jalta s poznatim stihovima “Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu, neka naša zemlja sva, postane sretna, zelena i mirisna livada iz sna…..”

Spektakularni vatromet očekuje nas u ponoć, u trajanju od 15 minuta, a nakon vatrometa svi se selimo na Malu Ljetnu pozornicu gdje će nas DJ-i povesti na glazbeno putovanje…..tada ćemo već biti dio europske obitelji!!!

Dođite i uveličajte proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...