Početna - GLAZBA - Festival Voloskana

Festival Voloskana

Vološćanski mul ovog će ljeta biti mjesto dobre glazbe, ukusne klope i izvrsne zabave. Festival Voloskana, koji je prošle godine okupio više tisuća posjetitelja, održat će se ovog ljeta u Voloskom.

Usprkos crnim slutnjama i negativnim prognozama, Festival Voloskana bit će jedna od rijetkih manifestacija koja zasigurno neće biti otkazana. Točan datum organizatori nam nisu htjeli otkriti budući da još mnogo toga ovisi o epidemiološkoj situaciji. Ovaj veliki događaj bit će održan pridržavajući se propisanih mjera zaštite protiv bolesti Covid 19.

“Trenutno smo u fazi pripreme programa, budući da smo se morali prilagoditi novonastaloj situaciji. Jedno je sigurno – Voloskana će ovog ljeta napuniti Volosko i svim posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. U pregovorima smo s mnogim glazbenicima koji su željni nastupati na pozornici u Mandraću. Bit će tu mnoštvo lokalnih glazbenicima, ali i neko poznato ime. Tu je, naravno, Vedran Ružić kojega ne trebam posebno predstavljati. Ako je suditi po reakcijama na prošlogodišnja dva izdanja festivala – ljudi jedva čekaju da sve započne”, rekao je Marsel De Privitellio u ime organizatora.

Festival će i ove godine organizacijski i financijski poduprijeti Turistička zajednica Grada Opatije i brojni ugostitelji, a organizatori se nadaju da će i Grad Opatija doprinijeti. S obzirom na to da turistička sezona neće biti u skladu s očekivanjima. Voloskana bi ove godine mogao biti središnji događaj koji će Opatiju od stare dame pretvoriti u rasplesanu ljepoticu.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijac Marcel de Privitellio proglašen DJ-em godine

U kultnom zagrebačkom klubu Aquarius svečano je održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. ...