Početna - SPORT - FFC Futures Super Finale – najava
web

FFC Futures Super Finale – najava

Opatija će 20. prosinca u svojoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” ugostiti završni ovogodišnji event jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championshipa.

Gledatelji će u glavnom večernjem programu FFC Futures Super Finala koji započinje u 20 sati imati priliku uživati u 14 vrhunskih mečeva, a posebno se ističu borbe ze FFC titule prvaka u teškim kategorijama po K1 i MMA pravilima. Mladen Brestovac pokušat se ubilježiti 11. pobjedu u nizu i osvojiti novi prestižni pojas u svojoj karijeri, a posebno će biti zanimljiv okršaj između bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza i Nizozemca Diona Staringa. Radi se o dva izuzetno iskusna borca koji zajedno imaju odrađenih čak 115 profesionalnih mečeva.

Osim toga, na rasporedu je i deset finalnih Futures mečeva u svim kategorijama, čiji pobjednici osvajaju ugovor s FFC-om za 2015. godinu.

Nema sumnje kako će to biti večer ispunjena adrenalinom u Opatiji. Za dobru atmosferu u dvorani pobrinut će se pogotovo domaći borci Dorijan Ilić i Ivan Stanić sa svojim suparnicima, a nakon što je u četvrtak krenula prodaja ulaznica, a sad je otkrivena i službena video najava!

Ulaznice se po cijeni od 70 kuna mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ffc-futures-super-finals-opatija-sportska-dvorana-marino-cvetkovic-380355/event.html) i kioscima Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Svoje najbliže prodajno mjesto možete pronaći na adresi www.eventim.hr/hr/outlets.

Link video najave: https://www.youtube.com/watch?v=knvkq6r5PK8

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Start 5. etape CRO Racea 1. listopada u Opatiji

I ove godine krajem rujna Hrvatska će biti domaćin sedme po redu međunarodne biciklističke utrke CRO Race u organizaciji tvrtke ...