Početna - IZDVOJENO - FOTO: 7. UČKARSKI SAJAM
7. Učkarski sajam

FOTO: 7. UČKARSKI SAJAM

U organizaciji Javne ustanove “Park prirode Učka”, a pod pokroviteljstvom Istarske županije, Primorsko-goranske županije i Grada Opatije, u nedjelju se na prijevoju Poklon održao 7. Učkarski sajam.
Mnogi posjetitelji izvrsno su iskoristili ovaj prekrasni prvorujanski dan kako bi s obitelji i prijateljima posjetili popularni sajam te iskoristili lijepo vrijeme za druženje u prirodi.
Po cijelom Poklonu bilo je postavljeno 40-ak štandova, a organizatori su dočekali čak 10 tisuća posjetitelja. Pjevalo se, plesalo se, odmaralo u prirodi, a kao što to i obično bude na ovakvim događanjima, hrane i pića nije ni u kojem trenutku nedostajalo, od ribe do mesa, od sokova do domaćeg vina.
Organizatori su, naravno, pripremili i prigodni program čiji je voditelj bio Mario Lipovšek Batiffiaca, a nastupili su momci iz Udruge “Žejane”, folklorni ansambl “Zora”, učenici PŠ Veprinac, etno skupine “Svarica” i “Šćike” i vječni mladići “Anelidi”.
Osim izloženih autohtonih proizvoda, posjetitelji su mogli vidjeti i autohtone domaće životinje poput boškarina, pulića i koze, a kako je na sajmu bilo i tko je sve izlagao svoje proizvode, možete pogledati u našoj izdašnoj fotogaleriji.
Uživajte u onome što ćete vidjeti!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...