Početna - GASTRO KUTAK - [FOTO] Ičići bogatiji za još jedan ugostiteljski objekt – Šuštanca je započela s radom

[FOTO] Ičići bogatiji za još jedan ugostiteljski objekt – Šuštanca je započela s radom

Za ovu poduzetničku akviziciju zaslužni su Ljubo Šobot i Davor Blaženić, dok je Miro Šobot preuzeo kulinarsku priču na sebe.

Prigodnim otvorenjem koje je održano prošlog petka s radom je startao novootvoreni ugostiteljski objekt Šuštanca. Veliki broj gostiju, prijatelja i uzvanika podržao je otvorenje Šuštance, a za pripremljenu hranu imali su samo riječi hvale. Objekt se nalazi na parkingu između Ičića i Ike, a uz standardnu ponudu popust friganih lignji, sitne plave ribe zatim tri različite vrste prženih krumpirića, nudit će i zanimljiva jela pripremljena na malo drugačiji način. Marinirani svinjski vrat u lepinji, različite vrste burgera od junetine i svinjetine te mali zvrk odnosno roštiljka u kombinaciji s mesom divljači samo je dio ponude koje nudi Šuštanca svakodnevno od 9 do 24 sata, osim ponedjeljkom.

Također, u ponudi imaju i sladoled, s različitimdodacima koje možete naručiti prema želji, a kako su najavili uskoro planiraju dopuniti ponudu.

Za ovu poduzetničku akviziciju zaslužni su Ljubo Šobot i Davor Blaženić, dok je Miro Šobot preuzeo kulinarsku priču na sebe. Ideja je ponuditi nešto drugačije s baznim namirnicama koje su svakodnevno u upotrebi, a uz kreativnu pripremu i serviranje definitivno je i veliki parking koji osim komotnog parkiranja, nudi i sjajnu mogućnost drive-in opcije.

Izvor: Pod Učkun

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...