Početna - IZDVOJENO - FOTO: Klape va Mandraće i gosti
Klape va Mandraće i gosti 2013

FOTO: Klape va Mandraće i gosti

Ove subote, 27. srpnja, u Voloskom je održan jubilarni 10. tradicionalna smotra Klape va Mandraće. Ovoj glazbenoj manifestaciji domaćin je bila ženska klapa Volosko.
Prekrasna pozornica bila je postavljena na jednom od vološćanskih mulića te natkrivena “jedrima” izgledala je poput barke koja plovi, a s koje se čuju prekrasni a capella zvuci.
Mnogobrojna publika okupila se u vološćanskoj lućici, a tome svjedoče i fotografije koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.
Naime, na susretu Klape va Mandraće, osim domaćica, nastupila je ženska klapa Rožice, te muške klape Mirakul, Reful, Škrljevo i Vokalisti Salone. Osim njih, tu su bili i posebni gosti: Žejanski zvončari, Ante Radnić, Duško Jeličić Bonaca, Antonio Krištofić i Alen Polić.
Dobre glazbe i zabave nije nedostajalo, a u već spomenutoj fotogaleriji možete pogledati kako je ovaj jubilarni susret izgledao!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Počinje isplata pomoći za opremanje osnovnoškolaca i srednjoškolaca

Obavještavamo podnositelje zahtjeva za: jednokratnu pomoć za nabavu radnih bilježnica za obvezne predmete u osnovnoj školi ipomoć na sufinanciranje udžbenika ...