Početna - GOSPODARSTVO - Opatija: Mladi na djelu
Savjet mladih Grada Opatije

Opatija: Mladi na djelu

Savjet mladih Grada Opatije poziva mlade s područja Grada Opatije, od 18. do 30 godina, da se prijave na poziv za sudjelovanje na projektu mladih, koji će dijeliti stečena iskustva s drugima. Ovo je projekt mladih za mlade i za unaprijeđenje položaja mladih u zajednici u kojoj žive, a nazvan je „Mladi u zajednici bez barijera“. Sudionici će u zajedničkom dijalogu „uklanjati barijere u zajednici“ iz kojih dolaze, a radit će se na uklanjanju prepreka koje stoje na putu uključivanja mladih u javni život zajednice u kojoj žive i procese političkog odlučivanja.
Projekt sufinancira Agencija za mobilnost i programe EU, u okviru Programa Mladi na djelu (Youth in Action), Demokratski projekti mladih.
Dakle, poziv glasi ovako: ako imaš od 18. do 30 godina, ako živiš u Opatiji, ako želiš novo iskustvo, prijatelje i promjene, ako znaš ili ne znaš kako unaprijediti položaj mladih i želiš to podijeliti s mladima iz gradova Europske unije, ako želiš svoga vijećnika pitati sve što si uvijek htio, imaš prliku – prijavi se na poziv za sudjelovanje na projektu „Mladi u zajednici bez barijera“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...