Početna - IZDVOJENO - FOTO: Međunarodna likovna manifestacija “Mandrać”
Međunarodna likovna manifestacija Mandrać

FOTO: Međunarodna likovna manifestacija “Mandrać”

Protekloga se vikenda u Voloskom održavala Međunarodna likovna manifestacija “Mandrać”, koja je okupila izlagatelje svojih umjetnina iz Hrvatske i inozemstva, a u kojoj je sudjelovalo dvjestotinjak autora. Ova izložba bila je jedan od programa koji se odvijao u sklopu Dana Grada Opatije.
Vološćanska je lučica, ali i uličice koje je okuržuju, postala velika galerija na otvorenom. U obilasku ove otvorene galerije moglo se uistinu vidjeti raznolikih umjetničkih djela, od slika i fotografija pa sve do nakita i skulptura.
Tradicionalna međunarodna likovna manifestacija “Mandrać – Mandracchio 2013″ sastojala se od Malog Mandraća, na kojemu su sudjelovala djeca od 5 do 15 godina starosti, te Mandraća za odrasle.
Inače, manifestaciju Mandrać 2013. organizirao je Hrvatski muzej turizma, a suorganizatori su Zajednica Talijana Opatija i Mjesni odbor Volosko.
Kako je izgledalo gotovo cijelo Volosko, te kakvi su radovi bili izloženi možete pogledati u fotogaleriji koju vam donosimo.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...