Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Opatijska osnovna škola sudjelovala u projektu “Zasadi stablo, ne budi panj”

(FOTO) Opatijska osnovna škola sudjelovala u projektu “Zasadi stablo, ne budi panj”

Učenici 1.a PB s učiteljicom Natašom Veršić, 2.a PB s učiteljicom Miom Aćimović, 2.b PB s učiteljicom Ameli Širola, 3.a s učiteljicom Ines Jurac, 3.b s učiteljicom Gordanom Jedriško Popeškić, 3.VE s učiteljicom Tatjanom Bonazza-Čekada, 4.a s učiteljicom Dolores Mance, 4.b PB s učiteljicom Anjom Malvić, 4.c s učiteljicom Gordanom Bartulović,  4.c PB s učiteljicom Andreom Abramović  te učenici koji su uključeni u INA Projekt „Dragocjena plastika“ s učiteljicom Ivanom Uremović Gašić sudjelovali su u Tjednu kolektivne sadnje stabala u Republici Hrvatskoj.

Vrijedne ruke opatijskih učenika zasadile su oleandre, masline, smokve, lovore, lavande i ružmarine u vrtu i okolišu matične škole, škole Volosko i PŠ Veprinac.

Vrijedno je istaknuti da smo se kao škola na razini Hrvatske istakli po broju prijava za sudjelovanjem u kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“ i time opravdali status Ekoškole!

Izvor: Osnovna škola “Rikard Katalinić” Jeretov

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...