Početna - IZDVOJENO - Foto: Revija „Zdola Neba Kastavskega“ oduševila sve prisutne na kastavskoj Crekvini
1

Foto: Revija „Zdola Neba Kastavskega“ oduševila sve prisutne na kastavskoj Crekvini

U subotu je nebo iznad Kastva bilo prepuno zvijezda, a kastavska Crekvina obukla je svoje najsvečanije ruho. Lijepe pod zvijezdama bile su djevojke, njih ukupno 21, koje su kroz tri prikaza i koreografije zasjale u kreacijama fantastičnih avangardnih frizura i make up-a, koji se, slobodno možemo reći, rijetko viđaju na ovim prostorima.

Modeli Zdola Neba Kastavskega nisu profesionalni modeli, nego djevojke iz Kastava i okolice, što ovoj reviji daje posebnu čar. Biti modelom ove revije velika je čast i odgovornost što su djevojke sinoć i pokazale. Dostojno su hodale pistom omotane samo u crnesatenske lancune i bose! Svojom su pojavom, koreografijomte nesvakidašnjim i neobičnim prikazom frizura i šminke, sve prisutne ostavile su bez daha!

Frizure koje su prikazane i make up, prepun šljokica, perja, kamenčića, raznih instalacija,uistinu su prava umjetnost kastavskih majstora: Ivane Rac iz Frizerskog Salona Urban, Ane i Damira Jurčić iz Studija Hello, Tamare Mandić iz Kozmetičkog salona Lamia i Kristine Dukić iz Kozmetičkog salona No.7.

Sinoćnja priča „Lijepa pod zvijezdama“ revije Zdola Neba Kastvskega, objedinjena je u jedinstven i nesvakidašnji prikaz frizura i šminke kastavskih obrtnika, publici je priuštila uistinu nezaboravan događaj koji je bio povezan i emotivno nabijen s odličnomglazbom,čarobnom i razigranom rasvjetom koja je tajanstvenu Crekvinu učinila još čarobnijom pozornicom pod zvjezdanim nebom!

Vidimo se dogodine na Zdola Neba Kastavskega 2017.!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...