Početna - IZDVOJENO - Foto:Otvoren ‘Grad Djeda Mraza u Milenij hotelima’ – nova atrakcija opatijskog adventa
djed mraz

Foto:Otvoren ‘Grad Djeda Mraza u Milenij hotelima’ – nova atrakcija opatijskog adventa

Disneyevom glazbeno plesnom predstavom ‘Aladin’ koja se održala sinoć u Grand hotelu 4 opatijska svijeta svečano je otvoren’Grad Djeda Mraza u Milenij hotelima’. Za novu adventsku atrakciju u organizaciji Milenij hotela tražila se ulaznica više te je gotovo stotinu pedeset mališana i njihovih roditelja uživalo u predivnim melodijama  i plesnim interpretacijama iz poznatog mjuzikla ‘Aladin’. Mališani su zajedno s roditeljima sa zanimanjem do kraja pratili radnju i uživali u predivnim kostimima svih likova iz predstave, a na kraju ih pozdravili dugim pljeskomuz druženje i fotografiranje pored bajkovite scenografije.

Prava euforija zavladala je dvoranom kada se na kraju pojavio Djeda Mraz i pozvao sve mališane da ga posjete u njegovom službenom opatijskom uredu. Svi zajedno krenuli su u obilazak ‘Grada Djeda Mraza’ u impresivno uređeni prostor koji se nalazi u kongresnom centru Tamaris. Ogromni polarni medvjed, simpatični pingvini, veliki sobovi koji se kreću i pjevaju božićne pjesme oduševili su već na prvi pogled, a uz snježnu stazu i male snjegoviće na granama se našlo i nekoliko snježnih sova koje su mudro i pažljivo pratile oduševljene goste. Omiljeni ‘Djedica’ u svom prirodnom ambijentu pozdravljao je i strpljivo se fotografirao sa svima, a mogli su se čuti i pozitivni komentari oduševljenih mališana i roditelja koji kao da su zakoračili u svijet bajki.
Na ulazu u sobu Djeda Mraza nalazi se i njegov poštanski sandučić s porukom da mu djeca obavezno ostave svoja pisma i novogodišnje želje, a scenografiju uz predivan bor i njegovu fotelju čini i ručno izrađeni kamin. Njegov prozor uređen je lijepim šarenim lampicama, a pogled iz sobe seže na snježne padine Sjevernoga pola. Toliko je detalja koji privlače pažnju – biblioteka, zapakirani darovi po cijeloj sobi, kaput i kapa Djeda Mraza, drva za ogrjev, njegova božićna odjeća… Djecu su u Gradu Djeda Mraza dočekali i njegovi vilenjaci koji će mu tijekom cijeloga prosinca asistirati u pripremi svih darova.

Što nas još sve očekuje u Gradu Djeda Mraza najavila je i Ranka Gismondi, event manager Milenij hotela:
‘Predstave u Gradu Djeda Mraza namijenjene su kako lokalnom stanovništvu tako i hotelskim gostima pa je i program koncipiran kako bi se u njemu našlo za svakoga ponešto. Mini mjuzikl ‘Aladin’ održan je na engleskom jeziku, dok će predstava ‘Ljepotica i zvijer’ 17.12. biti održana na hrvatskom jeziku. Što se tiče predstave ‘I Love Disney’ koja se održava 10.12., radi se o interaktivnoj predstavi u kojoj Disneyevi likovi zabavljaju mališane na način da i oni sami sudjeluju u predstavi te mogu postati neki od omiljenih likova. Narednih mjesec dana svi gosti mogu posjetiti ‘Grad Djeda Mraza’ koji se nalazi u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta. Djed Mraz će u svojoj sobi biti svake subote od 16 do 19 sati i nedjeljom od 11 do 14 sati, kao i za vrijeme trajanja svih predstava i radionica. Druženje s Djeda Mrazom je u navedenim terminima besplatno za svu djecu, mame, tate, bake, djedove i sve koji vole Djeda Mraza. Grad se uz besplatan ulaz može posjetiti i izvan navedenih termina kada Djed Mraz neće biti u uredu. Pozivamo sve mališane da napišu kreativno pismo i ubace ga u službeni poštanski sandučić Djeda Mraza koji se nalazi na ulazu u njegovu sobu, a najoriginalnije će biti nagrađeno posebnim poklonom 22. prosinca. U pismu svakako navedite svoje ime i prezime, e-mail adresu i broj mobitela vaših roditelja.’

Ulaznice za sve predstave mogu se kupiti na recepciji hotela Continental (+385 51 278 000) po cijeni od 25 kn, a ulaz na kreativne radionice je besplatan uz obaveznu prethodnu najavu. Programi su namijenjeni djeci starijoj od 3 godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...