Početna - AUTOMOTO - Frankfurt Motor Show otvara vrata posjetiteljima
frankfurt auto show 2013

Frankfurt Motor Show otvara vrata posjetiteljima

Rujan je vrlo poseban mjesec u godini za sve ljubitelje automobila jer tada službeno počinje nova sezona međunarodnih auto salona, a prvi na rasporedu tradicionalno je Frankfurt Motor Show koji je u Njemačkoj poznat i kao Internationale Automobil-Ausstellung ili IAA.

Ključni datumi koje treba zapamtiti vezano za ovogodišnji događaj su 10. i 11. rujan (za pripadnike tiska), a od danas do 22. rujna vrata se otvaraju za javnost. Vrijeme posjeta sajma je od 9h ujutro do 17h popodne a ulaz će vas koštati 13,00 eura (vikend 15,00 EUR).

Ove godine je solidna ponuda automobila na električnu energiju ili na neki od kombiniranih, hibridnih pogona. Emisija CO2 se na velikom broju automobila spušta ispod granice od 100 grama po kilometru, a nisu rijetkost ni oni što taj parametar drže između 70 i 80 grama. S obzirom na to da se frankfurtski sajam rasprostire na golemom teritoriju, u petnaestak paviljona, organiziran je i posebni prijevoz kako bi novinari i posjetitelji mogli brže cirkulirati prenosi autoglobal.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Održano ovogodišnje izdanje matuljske Gimkane

Ovog vikenda centar Matulja odisao je posebnom energijom. Kako to obično i biva matuljska je Gimkana ponovno okupila izrazito velik ...