Početna - IZDVOJENO - Garaža u dvorani Marino Cvetković
sportska dvorana Opatija

Garaža u dvorani Marino Cvetković

Nova prekrasna dvorana Marino Cvetković na ponos je i diku mještanima liburnijskog kraja. Doista je tako.

No, kao i uvijek, pronašla se zamjerka kojoj su posvjedočili isti mještani koji koriste garažu izgrađenu u podnožju dvorane. Naime, očigledno je vrlo nezgrapno rješenje prilikom ulaza vozilom u krug dvorane, budući da se s glavne ceste u garažu može ući samo iz smjera Voloskog. Dakle, ukoliko dolazite iz smjera Opatije, zabranjeno je skrenuti ulijevo s glavne ceste, već bi se trebalo spustiti do Voloskog, okrenuti vozilo te iz smjera Voloskog nesmetano skrenuti prema dvorani jer jedino tako ne činite prometni prekršaj. Isto tako, prilikom izlaska iz garaže, zabranjeno je skrenuti ulijevo prema Voloskom, dozvoljeni i obavezan smjer je skretanje prema Opatiji.

Cijena pružanja usluga parkiranja za jedan sat je 5,00 kn, što je upola manja cijena nego na ostalim parkiralištima u Opatiji, no ono što buni korisnike je izdavanje računa za parking i naravno izlazak iz garaže. Račun se u pravilu ne dobije, već se koristi parkirna karta koja se uzme iz automata prilikom ulaska u garažu, a prema kojoj se parking naplati i ta ista karta se skenira prilikom izlaska iz garaže.

Ne zvuči komplicirano, no u razgovoru s jednom korisnicom naišli smo na nezadovoljstvo jer je gospođa morala čak dva puta platiti istu uslugu. Naime, kad je prvi put platila, a nije dobila račun, s tom istom kartom želeći izaći iz garaže, prilikom skeniranja rampa se nije podigla. Drugi put je ubacila kovanice i rampa se digla.

Je li riječ o trenutnom problemu, jer automat nije u tom trenutku funkcionirao kako treba, ili pak o sustavnom griješenju automata, ostaje nam da doznamo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...