Početna - IZDVOJENO - Gordan Jandroković: Vlada će biti dogovorena u roku
jandrokovic_maric_3
Foto: HDZ

Gordan Jandroković: Vlada će biti dogovorena u roku

Gordan Jandroković u ponedjeljak je  – nakon sjednice nacionalnog Predsjedništva HDZ-a – odgovarao na pitanja mnogobrojnih medija. Komentirao je, između ostalog, pregovore za sastavljanje buduće vlade, teme sastanka Predsjedništva stranke…

U nastavku donosimo ključne poruke:

O sastanku Predsjedništva

Održali smo sjednicu Predsjedništva stranke i predsjednik Karamarko nas je izvijestio o tijeku pregovora. Izrazio je zadovoljstvo načinom i dinamikom pregovora. Dobio je punu potporu svih članova Predsjedništva za nastavak pregovora i očekujemo da će najkasnije krajem idućeg tjedna biti sve dogovoreno i da ćemo održati sjednicu Hrvatskog sabora koji će potvrditi vladu. Vjerujem da će se sjednica održati sljedećeg tjedna. Nema žurbe, imamo dovoljno vremena.

O budućoj vladi

Stranački ogranci s terena uputili su imena kandidata za određene političke pozicije. U ovom trenutku nismo ulazili u raspravu o imenima ministara i zamjenika ministara. O tome ćemo razgovarati kada za to dođe vrijeme. Prije sjednice Sabora morat ćemo definirati imena ministara i njihovih zamjenika. Još molim za malo strpljenja, to će se dogoditi vrlo skoro. Još koji dan i imat ćete kompletnu sliku i sve informacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...