Početna - IZDVOJENO - HDZ: Milanović je sinonim za poraz i neuspjeh – izgubio je sve izbore
milanovic naslovna

HDZ: Milanović je sinonim za poraz i neuspjeh – izgubio je sve izbore

Zoran Milanović u zadnje tri i pol godine u političkoj borbi s predsjednikom HDZ-a, Tomislavom Karamarkom poražen je na izborima pet puta za redom, čime je predsjednik SDP-a postao sinonim za poraz i neuspjeh! – stoji, između ostalog, u priopćenju HDZ-a.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u svom postu na Facebook profilu, koji su prenijeli i mediji, svoju kampanju za predsjednika SDP-a pokušava voditi preko leđa HDZ-a insinuirajući da, otkako je on na čelu SDP-a, HDZ više nema primat.
Zoran Milanović u zadnje tri i pol godine u političkoj borbi s predsjednikom HDZ-a, Tomislavom Karamarkom poražen je na izborima pet puta za redom, čime je predsjednik SDP-a postao sinonim za poraz i neuspjeh.

Ta nova snaga SDP-a kao moderne hrvatske ljevice, progresivne i borbene, kako navodi Milanović, na ovim parlamentarnim izborima osvojila je 200.000 glasova manje nego prije četiri godine, kad mu je vlast darovana slabostima u redovima HDZ-a.
Takav izborni rezultat posljedica je katastrofalnog upravljanja Hrvatskom koja je za njegova mandata ostala bez 100.000 radnih mjesta, a više od 150.000 mladih produktivnih i uglavnom obrazovanih ljudi napustilo je zemlju.

Četiri godine Milanović je lagao hrvatske građane tvrdeći da njegova Vlada zna što radi i da ćemo uskoro izaći iz krize, a sada je nastavio lagati članstvo vlastite partije.
Rekorder medu izbornim gubitnicima svoj vrhunac doživio je zadnjih tjedana. S jedne strane ksenofobno je produbljivao politički razdor do tragičnih granica namećući nam ultimativnu podjelu – ili mi ili oni, a s druge potpisao tripartitnu Vladu s HDZ-om samo kako bi zadržao vlastitu fotelju. Na kraju je izgubio sve, a sada po istom modelu pokušava opstati na čelu SDP-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...