Početna - GOSPODARSTVO - Grad Kastav poziva na javnu raspravu
Kastav
web

Grad Kastav poziva na javnu raspravu

Grad Kastav poziva sve zainteresirane na javnu raspravu:

– o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja križanja prometnica Belići – Rubeši – Matulji i kompleksa građevina u zoni DPU1 («Službene novine Primorsko goranske županije» broj 19/01)

– o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja građevinskog područja dijela stambenog naselja Rešetari DPU3, («Službene novine Primorsko goranske županije» broj 13/02)

– o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja dijela stambenog naselja Ćikovići DPU 4 («Službene novine Primorsko goranske županije» broj 21/00 i 16/01)

– o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja poslovnog kompleksa „Domeni“ DPU 6 («Službene novine Primorsko goranske županije» broj 19/04).

– o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja stambeno poslovnog kompleksa “Brestovice“ na području Brestovice – DPU7 («Službene novine Primorsko goranske županije» broj 53/06)

Javna rasprava o prijedlogu navedenih Odluka o ukidanju detaljnih planova uređenja održat će se od 27. studenog do 06. prosinca 2013. g

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izložene prijedloge Odluka u prostorijama Uprave Grada Kastva, Zakona kastafskega 3 i to ponedjeljkom, četvrtkom i petkom u vremenu od 8,00 do 11,00 sati, utorkom od 13,00 do 17,00 sati i srijedom od 12,00 do 15,00 sati.

Javna izlaganja Prijedloga Odluka održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Kastva, Zakona kastafskega 3, u utorak 03. prosinca 2013. godine u 16,00 sati.

Primjedbe i prijedlozi na prijedloge Odluka mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:
– upisati u Knjigu prijedloga i primjedbi koja se nalazi uz izloženi Prijedlog Plana na mjestu javnog uvida,
– unijeti u zapisnik na javnom izlaganju,
– uputiti u pisanom obliku na adresu: Grad Kastav, Zakona kastafskega 3, 51215 KASTAV.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja ili nisu dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Izvor: Grad Kastav

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...