Početna - IZDVOJENO - Grad Opatija, Javni poziv za davanje na privremeno korištenje javnih površina
opatija slatina
web

Grad Opatija, Javni poziv za davanje na privremeno korištenje javnih površina

Ljetna sezona je pred vratima, a u skladu s tim gradonačelnik Opatije objavio je javni poziv za davanje na privremeno korištenje javnih površina. Rik za podnošenje je 18. Travanj, a površine se daju na korištenje do 31. Listopada 2015. godine.

Uvjete Javnog poziva, popis dokumentacije potrebne kao prilog ponudi te Idejno rješenje sa utvrđenim lokacijama i namjenama ponuđači mogu preuzeti u pisarnici Grada Opatije, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 09:00 do 14:00 sati. Za korištenje javnih površina plaća se porez na svaki četvorni metar prostora koji se koristi, a obračunava se u dnevnom iznosu: za slikare i slikare portretiste (lokacija I. i II. 8,00 kuna, za sve druge namjene (lokacija III.) 20,00 kuna.

Riječ je o:

I.Izrada i prodaja slika na napravi tipa štafelaja – 9 lokacija na šetalištu Slatina (1 lokacija = 2 m2 javne površine).

II.Izrada privremenih tetovaža putem naprave tipa štafelaja – 2 lokacije na šetalištu Slatina (1 lokacija = 2 m2 javne površine).

III.Prodaja kokica pokretnim tipskim kolicima – 2 lokacije na šetalištu Slatina (1 pokretna kolica = 2 m2 javne površine).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...