Početna - IZDVOJENO - Građani javite se ako imate ideju gdje izgraditi ili urediti park, dječje igralište ili šetnicu
Igraliste
foto: web

Građani javite se ako imate ideju gdje izgraditi ili urediti park, dječje igralište ili šetnicu

Grad Rijeka objavio je natječaj za prijavu prijedloga projekata za “Riječki program lokalnog partnerstva” za 2015. godinu radi neposrednog sudjelovanja mjesnih odbora, grupa građana i udruga na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici. Natječaj je otvoren do 28.11., a detaljnije upute možete naći na web stranicama grada Rijeke.

Zato dragi građani ako imate ideju i ako vidite da negdje nedostaje park, igralište za djecu ili šetnica, bilo da se izgradi novo ili uredi postojeće javite se i tako sudjelujte u uređenju svog grada!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...