Početna - IZDVOJENO - Nagrada „Prizma“ za Opatiju
priznanje opatiji
web

Nagrada „Prizma“ za Opatiju

Turistička zajednica grada Opatija je u suradnji s Hotelom Bristol, Hotelom Mozart, Grand Hotelom Adriatic i Thalassotherapiom Opatija nastupila na sajmu Winter & Spa Travel Market, koji se održao u Novom Sadu od 23. do 25. listopada 2014. godine, a na kojem je ove godine partner Grad Opatija.

U sklopu sajma Winter & Spa Travel Market, u organizaciji magazina „Turistička prizma“ Grad Opatija dobio je posebno priznanje „Prizma“ povodom obljetnice 170 godina turizma.

U četvrtak (23.10.) održala se press konferencija na kojoj je direktorica TZG Opatija Suzi Petričić predstavila turističku ponudu Opatije, a u edukativnom dijelu sajma menadžer za kongresni i ostale oblike turizma TZG Opatija Goran Pavlović održao je predavanje s temom kongresnog turizma Opatije.

U petak (24.10.) i subotu (25.10.) turistička ponuda Opatije bila je predstavljena i u dijelu programa Dan s građanstvom, u sklopu kojega su se na glavnom gradskom trgu predstavili svi sudionici sajma.

U 2013. godini Opatiju je posjetilo 4287 gostiju iz Srbije koji su ostvarili 16.217 noćenja, dok su u prvih devet mjeseci ove godine Opatiju posjetila 3662 gosta koji su ostvarili 13.539 noćenja.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...