Početna - IZDVOJENO - Danas utakmica Feyenoord : HNK Rijeka
HNK Rijeka
arhiva

Danas utakmica Feyenoord : HNK Rijeka

Trener Matjaž Kek na put u Rotterdam poveo je Vargića, Prskala, Raspora, Tomečaka, Vešovića, Samardžića, Mitrovića, Leškovića, Leovca, Bertošu, Jajala, Cvijanovića, Moisesa, Močinića, Jugovića, Kvržića, Sharbinija, Ajayija, Kramarića, Krstanovića i Ivančića.

Utakmica protiv Feyenoorda na rasporedu je danas u 21.05 sati.

Kada je riječ samo o natjecanjima pod UEFA-inom ingerencijom (Liga prvaka, Kup UEFA, Europa liga, Kup pobjednika kupova, Intertoto kup) HNK Rijeka je odigrala 57 utakmica uz učinak od 22 pobjede, 14 remija i 21 poraz i razliku golova 77:67. Nova stanica na tom europskom putu je Rotterdam, stadion De Kuip i utakmica protiv Feyenoorda u kojoj riječka nogometna bajka može dobiti novo poglavlje.

Ogled za danas na konferenciji za novinare uoči treninga najavili su trener Matjaž Kek i Mato Jajalo.

Već sam rekao da je Feyenoord za mene momčad koja u našoj skupini igra najbolji nogomet. Znamo što nas čeka, pun stadion, ali u tome oni mogu izgubiti više nego mi. Feyenoord je pokazao svoju kvalitetu na Kantridi, momčad je to koju strahovit poštujem kao i rad njihovog trenera ali imamo svoje ciljeve, želja je pozitivan rezultat i tako ćemo se postaviti – rekao je Matjaž Kek.

Sličnog je razmišljanja i veznjak Mato Jajalo koji naglašava da se momčad nema namjeru braniti.

Nismo se došli braniti i zadovoljiti se time što ćemo igrati protiv Feyenoorda. Imamo kvalitetu za igrati ovakve utakmice, pružiti maksimalan otpor, pokazati da znamo igrati nogomet i da se može ozbiljno računati na nas – rekao je Mato Jajalo.

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...