Početna - IZDVOJENO - Startup inkubator
startup
web

Startup inkubator

Prvi riječki Startup inkubator je projekt Grada Rijeke namijenjen studentima Sveučilišta i Veleučilišta te mladim osobama ili timovima. Riječ je o trećem riječkom inkubatoru, ali prvom koji potiče razvoj poduzetništva kod mladih kao najosjetljivije dobne skupine koja sve teže pronalazi posao i stječe svoja prva radna iskustva. Mladima je u Start upu osigurana besplatna mentorska i savjetodavnu pomoć.

Temeljem Javnog poziva za ulazak u Startup inkubator Programsko vijeće Startup inkubatora donijelo odluku o ulasku 13 novih timova koji čine treću generaciju korisnika Startup inkubatora i s kojima se potpisuje ugovor. Područja iz kojih dolaze projektne ideje su: IT, uslužne djelatnosti, fitness/sport, biotehnologija, dizajn, ugostiteljstvo i humanističke znanosti/filologija. U novom ciklusu inkubacije pridružilo se i pet novih mentora iz područja prava, marketinga, razvoja poslovanja/poduzetništva i modnog/produkt dizajna te sada mentorsku mrežu čine 24 mentora.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...