Početna - IZDVOJENO - Građani oprez: U Rijeci ukraden skuter
Foto: web

Građani oprez: U Rijeci ukraden skuter

U srijedu u središtu grada ukraden je skuter “piaggio”, a za nepoznatim kradljivcem policija još uvijek traga. Moped je ukraden u Bačvarskoj ulici gdje je bio parkiran, a procijenjeno je da je za desetak tisuća kuna oštećena vlasnica, 42-godišnja Riječanka.

Riječka policija građane je pozvala na povećan oprez, jer dolaskom proljeća uobičajeno se povećava broj krađa skutera. Najčešće su na meti oni parkirani bez dodatne zaštite koja bi omela ili onemogućila lopove u njihovoj namjeri. Također, iz Riječkog MUP-a savjetuju da se mopedi i motocikli  parkiraju na vidljivom mjestu, a tijekom noći preporuča se ostaviti ih na mjestu koje je osvijetljeno te blizu stana ili kuće. Poželjno je i da se upravljač uvijek zaključava. Još neki od načina zaštite i spriječavanja krađe su sajle ili lanci, sredstva za blokiranje diskova i kotača, alarmni uređaji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...