Početna - IZDVOJENO - Great Gatsby Night u Opatiji
gatsby night
web

Great Gatsby Night u Opatiji

LEGENDARNI GATSBY OVOGA PUTA NADMAŠIT ĆE SAMOGA SEBE! Jedinstven ugođaj glamura i zabave popraćen detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća biti će oživljen na raskošno uređenom trgu hotela Royal!

Dovoljna je samo jedna vožnja oltimerom, nekoliko nota izvrsnog BIG BANDA Josipa PepijaForenbachera, jedan pogled na luku i svjetlucavi grad u daljini, zanosne plesačice u charleston kostimima, smokinzi, perlice i perje – sve će vas to odvesti u vrijeme zabava kakvim nikada prisustvovali niste i u ritmu glazbe Vam poručiti kako malo zabave nikoga ubilo nije.

Svojim dolaskom počastiti će nas i neka poznata lica kao što su Charlie Chaplin, Al Capone, Albert Einstein te neizostavni Gatsby!

Rezervirajte svoj stol na vrijeme, a za sve velike ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta!

Sve je dopušteno, prilagodite se stilu dvadesetih elegantnim smokingom ili senzualnom odjećom poput čipkaste haljinice! Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajate pjenušac i uživajte, zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!!

Uz rezervaciju stola za 4 osobe uključena je boca šampanjca, pjenušca ili vina (opcije: 750 kn / 350 kn / 150 kn)

Vidimo se na Great GatsbyNight u Opatiji, 03.07. u 20:30 h na trgu hotela Royal!

Svoj dolazak potvrdite do 01.07. na broj 051/278-000.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...