Početna - IZDVOJENO - Halloween Party

Halloween Party

Iako se u Hrvatskoj 01. studeni obilježava Dan mrtvih ili Svisveti, sve je popularniji Halloween, amerikanizirana i komercijalizirana Noć vještica. Ta noć prethodi Danu mrtvih, dakle, slavi se 31. listopada,a u toj noći u se preoblačimo u strašne i zločeste likove, poput zobmija, vještica, duhova, Freddyja Krugera itd. Noć vještica slavit će se u cijelom liburnijskom kraju i šire, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih lokacija, party-a i najave organizatora.

u 20h NUbar 1 drugačiji Halloween Party

NUbar lounge (Marinići) vam priprema Halloween party gdje će svi ljubitelji slatkoga moći kušati mini slastice iz Male Špajze, napravljene u duhu Halloweena.

Halloween Party Metropolis Zamet (Rijeka)
Očekuje Vas najluđi Halloween Party u gradu , uz otkačeno osoblje , dobru muziku očekuju Vas i atraktivne hostese te vrijedne nagrade…

Veliki ROOFTOP PARTY ( PARTY NA KROVU RIJEKE ) Sky Bar Rijeka
Jedinstveni prostor sa pogledom na cijelu Rijeku

KUChA bar Marinići
Već poznatom Halloween Party-u ove godine smo dodali svirku uživo i strašne hostese u prestrašnom ambijentu KUChA bar-a na Marinićima….

Hemingway bar, Opatija

ART Caffe na Kastav
Halloween party ili po naški Zabava za Noć vještica! Dođite, maskirajte se u nešto strrrrašno i uživajte uz svirku grupe Gali. Početak je u 18 sati!

Club Boa Ri
Krećemo u 22h, a osim promotivne cijene Jägera od 9kn, svakom gostu sa detaljem Halloween-a poklanjamo i 50% popusta na svako naručeno piće za njega i ekipu.

Iako su kod nas puno popularnije maškare, dani ludila  i mogućnosti da “budemo što želimo”, Halloween nam isto tako nudi izbor da “budemo što želimo”, dobro se zabavimo i opustimo u “najstrašnijoj” noći u godini!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...