Početna - IZDVOJENO - HDZ: U osam dana 4.090 građana ostalo bez posla!
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

HDZ: U osam dana 4.090 građana ostalo bez posla!

HDZ-ovi Gordan Jandroković i Tomislav Ćorić na  konferenciji za medije istaknuli su kako “SDP izvrće istinu, manipulira činjenicama i pokušava prikazati nešto što je stvarno i realno na svoj osebujan način”.

 – Željeli smo da iz prve ruke vidite što se jučer dogodilo i što je glavni gospodarski strateg SDP-a Grčić izjavio. Cijeli mandat i djelovanje SDP-a se mogu svesti na minutu Grčićeve izjave u HTV-ovoj emisiji „Otvoreno“.Grčićevi „izračuni“ i prljava kampanja – jedini su program Milanovića i SDP-a. Kontinuirano obmanjivanje, manipuliranje i laž, postala su normalna stvar. Tako smo i danas, tijekom dana, imali priliku čuti da strateg SDP-a Grčić tvrdi da je ovo bio „lapsus“. Upravo zato smo htjeli pokazati da nije lapsus, nego tvrdnja za koju se borio na sve moguće načine. Jer, ako kaže da je to lapsus, onda je cijeli njihov četverogodišnji mandat jedan veliki lapsus. Svi smo bili svjedoci raznoraznih izjava, nedosljednosti i netočnosti g. Grčića – kazao je Jandroković.

Ćorić se pak osvrnuo na broj nezaposlenih u Hrvatskoj, prenosi Večernji list.

– Budući da u zadnje vrijeme jako mnogo baratamo brojkama, osvrnut ćemo se na još jedan detalj. Slogan Vlade na odlasku u predizbornoj kampanji je „500 novih radnih mjesta tjedno“. No, pogledajmo kako je to izgledalo u proteklom tjednu – u ponedjeljak je u Hrvatskoj, prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, bilo 258.850 nezaposlenih. A jučer – 262.940 nezaposlenih! U osam dana, dakle, 4090 naših sugrađana izgubilo je radno mjesto. Toliko o SDP-ovim besmislenim predizbornim porukama – kazao je Ćorić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...