Početna - IZDVOJENO - Hostel Link dobitnik prestižne turističke nagrade ‘SimplyThe Best’
web

Hostel Link dobitnik prestižne turističke nagrade ‘SimplyThe Best’

U sklopu turističke burze PUT, održane u Rapcu 19.11.2014. dodjeljivane su nagrade i priznanja Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i magazina Way to Croatia. U kategoriji poduzetništvo i investicije Hostel Link iz Lovrana nagrađen je za inventivno i kreativno uređenje objekta kojim je sadržajno i kvalitetno obogaćena ponuda Opatijske rivijere.

Manifestaciji je prisustvovalo preko 150 sudionika iz Hrvatske i susjednih zemalja, većinom turističkih profesionalaca, voditelja turističkih agencija, zajednica i objekata. Nagradu je preuzeo voditelj hostela Link Tomislav Lesinger, a to je ujedno i jedina nagrada dodijeljena turističkom objektu ili tvrtci na opatijskoj rivijeri, te je dokaz kvalitete i prepoznatljivosti novog  proizvoda Milenij hotela.

Podsjetimo, hostel Link prvi je hostel na Opatijskoj Rivijeri, otvoren je u ožujku 2014. te su već u prvim mjesecima poslovanja njegovu kvalitetu prepoznali brojni zadovoljni gosti iz cijeloga svijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...