Početna - IZDVOJENO - Hrvatska ocjenska izložba maketa brodova „Rijeka 2015“ -Nagrada publike Branimiru Šoiću
škuna

Hrvatska ocjenska izložba maketa brodova „Rijeka 2015“ -Nagrada publike Branimiru Šoiću

Publika je izabrala – Škuna Vila Velebita sa 395 glasova odnijela je Branimiru Šoiću zlatnu medalju. Prate ju remorker Pluton Vinka Balasa sa 315 glasova, te brod u boci bark Ban Mažuranić Edija Šimetića sa 265 glasova.

Publika je imala priliku vidjeti što su vrijedne ruke hrvatskih brodomaketara izradile na Hrvatskoj ocjenskoj izložbi maketa brodova „Rijeka 2015“ koju su zajedno organizirali Hrvatski savez brodomaketara, Hrvatska zajednica tehničke kulture i Centar tehničke kulture Rijeka, a financijski poduprli Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija. Izložba, čija je pokroviteljica predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, je bila otvorena od ponedjeljka, 7. rujna, do četvrtka 17. rujna kada su i proglašeni najbolje brodomakete po izboru publike. Riječani i Riječanke pokazali su velik interes za izložbom – oko 1.000 ih je prošetalo izložbom, sudjelovalo u glasovanju za nagradu publike i tomboli.

Osim maketa brodova, na izložbi su bili izloženi i radovi najmlađih Riječana i Riječanki iz Dječjih vrtića Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...