Početna - GOSPODARSTVO - Hrvatske ceste potpisale ugovor o rekonstrukciji dionice Nove ceste od Bille prema Medveji
radovi opatija
web

Hrvatske ceste potpisale ugovor o rekonstrukciji dionice Nove ceste od Bille prema Medveji

Grad Opatija stoga izražava čvrsto uvjerenje i nadu da će najavljeno izvođenje radova na rekonstrukciji tog dijela prometnice započeti što je prije moguće, te da će prvo započeti na opatijskom dijelu poteza ceste koji se rekonstruira. Građani i javnost o svim detaljima oko rekonstrukcije dijela Nove ceste bit će pravovremeno obaviješteni, stoji u službenom priopćenju iz Grada.

Predstavnici Hrvatskih cesta, izvođača radova i Grada Opatije nedavno su obišli područje Nove ceste na kojoj bi prema najavama, uskoro trebala započeti očekivana rekonstrukcija dionice te ceste od Bille prema Medveji, javljaju iz grada Opatije.

Nakon dvije godine zastoja i iščekivanja konačno se najavljuje početak rekonstrukcije navedenog dijela prometnice, što je u interesu ne samo Grada i njegovih građana, već i žitelja šireg područja.

– Grad Opatija stoga izražava čvrsto uvjerenje i nadu da će najavljeno izvođenje radova na rekonstrukciji tog dijela prometnice započeti što je prije moguće, te da će prvo započeti na opatijskom dijelu poteza ceste koji se rekonstruira. Građani i javnost o svim detaljima oko rekonstrukcije dijela Nove ceste bit će pravovremeno obaviješteni, stoji u službenom priopćenju iz Grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...