Početna - IZDVOJENO - Hrvatske košarkaške zvijezde u Opatiji
marino cvetkovic
foto:freepix.biz

Hrvatske košarkaške zvijezde u Opatiji

U opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” održati će se  iznimno snažan međunarodni košarkaški turnir na kojem će sudjelovati reprezentacije Hrvatske, Slovenije i Ukrajine.

Turnir će se održavati od 12. do 14. kolovoza te donosi tri utakmice u kojima će gledatelji imati priliku uživati u potezima brojnih igrača koji su članovi NBA klubova. Najavljeno je kako će u Opatiju na turniru nastupiti Dario Šarić, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, Ivica Zubac, Damjan Rudež, Mario Hezonja, Goran Dragić, Saša Vujačić i brojni drugi igrači iz nekih od najjačih europskih klubova kao što su Ante Tomić, Roko Leni Ukić, Luka Dončić…

“Iz popisa igrača svih ekipa vidi se da ćemo u jednom trenutku u Opatiji ugostiti 11 NBA igrača te devet igrača iz Euroleguea. Vrijednost ovih 20 igrača je otprilike jednaka vrijednosti svih igrača Hrvatske nogometne lige. Važno je naglasiti da se turnir održava 15 dana prije Europskog prvenstva te da sve ekipe dolaze u kompletnom i najjačem sastavu. Nadamo se kako će turnir proći dobro i onda otvaramo pregovore s Hrvatskim košarkaškim savezom da dobijemo i organizaciju kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo”, rekao je još ranije na prvoj najavnoj konferenciji za medije Robert Jurković, koji se nalazi na čelu organizacijskog odbora ovog turnira.

Odmah prvog dana, 12. kolovoza, s početkom u 18 sati na rasporedu je možda i najatraktivnija utakmica između Hrvatske i Slovenije, a organizatori očekuju punu dvoranu i sjajnu atmosferu. 13. kolovoza na parketu će snage odmjeriti Slovenci i Ukrajinci, a posljednjeg dana, 14. kolovoza, odigrat će se susret između Hrvatske i Ukrajine.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i kreću se po utakmici od 75 kuna za mjesto na tribini pa do 300 kuna za mjesto u prvim redovima na parketu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zvončarske grupe Općine Matulji se sastale s epidemiologom

Srijedu su se predstavnici Općine Matulji sastali sa predstavnicima zvončarskih grupa Općine Matulji kako bi razgovarali o nadolazećim pusnim danima ...