Početna - IZDVOJENO - Ičići dobivaju hotel s četiri zvjezdice
icici-hotel

Ičići dobivaju hotel s četiri zvjezdice

Na mjestu nekadašnjeg motela Ičići, koji je u prvoj polovici ove godine srušen do temelja te je jedan dio opatijske povijesti nestao, započela je izgradnja novog, prvog ičićanskog hotela. Bageri i kamioni su »zauzeli« gradilište, jer čim je rujan ušao u svoju drugu polovicu, diljem Opatije je započela i nova sezona različitih radova koji su tijekom ljeta, zbog turizma, privremeno bili zabranjeni.

U ovom slučaju, riječ je o izgradnji Remisens Hotela Giorgio II, četverozvjezdanog hotela brenda Remisens Hotels, koji će biti izgrađen iznad opatijske obalne šetnice -lungomara te će predstavljati izvrstan odabir za obiteljski odmor.

Moderni hotel na pet katova imat će 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva te će za obitelji s djecom nuditi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji – tako bar piše na web stranicama tvrtke Liburnia Riviera Hoteli, putem kojih je već sada moguće iduće turističke sezone rezervirati sobu u još neizgrađenom hotelu – najavljuju ga kao novinu u 2017. godini. Među ostalim, kaže se kako će novi hotelski objekt raspolagati hotelskom plažom i vanjskim bazenskim kompleksom sa sunčalištem te raznim sadržajima za djecu i odrasle.

Hotelski restoran i Chi Pool Bar & Grill na vanjskoj terasi uz bazen nudit će specijalitete mediteranske kuhinje. Remisens Hotel Giorgio II raspolagat će s 25 prostranih obiteljskih soba koje će obiteljima s djecom pružiti sav komfor potreban za opušten obiteljski odmor. U obiteljskim sobama roditelji će moći pronaći sve bitne potrepštine za ugodan boravak: dječji krevetić, kadica za kupanje, stolica za hranjenje, grijač bočice, baby phone.

Za zabavan i ispunjen odmor animacijski tim hotelske grupacije organizirat će aktivnosti za cijelu obitelj u Mini, Midi i Teen clubu te u Fit i Active clubu kao i tematske dane i razne sportske i društvene igre, stoji na web stranicama.

Daljnje informacije nisu dostupne jer kako kažu u Upravi LRH-a ovo su sve informacije dostupne za javnost. One o  o budućem hotelu, njegovoj izgradnji, izgledu, visini ulaganja, roku završetka radova i otvaranju novog objekta iz još uvijek najveće hotelske kuće na Opatijskoj rivijeri odgovor nije stigao.

I: Novi list/Liburnija.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...