Početna - IZDVOJENO - Hrvatske klape stižu u Opatiju, uživajte u klapama Cambi, Iskon i Kampanel
zdelar-babic

Hrvatske klape stižu u Opatiju, uživajte u klapama Cambi, Iskon i Kampanel

U prostoru Ri-infa održana konferencija za medije na kojoj je predstavljena glazbena poslastica ”Večer klapa za srce i dušu” koja će se održati 14. listopada u 20 sati.

Ljubitelji klapskog pjevanja u Opatiji, Rijeci i okolici ove će jeseni imati priliku uživati u pravoj glazbenoj poslastici s obzirom na to da će se u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” održati možda čak i najbolji klapski koncert godine uz klape Cambi, Iskon i Kampanel!

Radi se o klapama koje zaista nije potrebno previše predstavljati, skupno je iza njih gotovo punih sedam desetljeća rada, a zahvaljujući svojim sjajnim izvedbama osvojili su srca mnogih. Upravo zahvaljujući tome koncert koji organizira OFC agency nosit će naziv “Večer klapa za srce i dušu”.
Posjetitelji koncerta moći će uživati u presjeku njihovih sjajnih karijera. Cambi, Iskon i Kampanel pripremaju sjajni pregled njihovih najvećih hitova, novih pjesama, ali i obrada nekih bezvremenskih klasika kojima će zasigurno mnoge ostaviti bez daha. Nema sumnje kako će Opatija te večeri biti najromantičnije mjesto u ovom dijelu Europe, zahvaljujući koncertu koji će mnogima zasigurno godinama ostati u sjećanju.

Klapa Cambi ove godine slavi 30. obljetnicu svog rada. Tijekom tog razdobolja mnoge su oduševili svojim brojnim hitovima od kojih se posebno izdvajaju “Sad kada došla si”, “Ne more mi bit”, “Od zipke do križa”, “Moreš li razumit”, ‘”Popucale rebatine”, “Lipa moja”… Klapa Iskon s radom je započela 2000. godine, a fanove klapskog pjevanja iznova posebno oduševljavaju njihovi hitovi ‘Samo me čvrsto stisni za ruku’, “Još ne mogu pristat volit”, “Vrime za kraj”, “Da mi je vratit vrime”… Klapa Kampanel ove godine obilježava 20 godina od svog nastanka, a u Opatiji će zasigurno oduševiti izvedbama svojih hitova “Ni’ko se ne smije kao ti”, “Aj ća volin te”, “Moja jube, lipi cvite”, “Anđele moj”, “Moja posljednja i prva ljubavi”…

Pretprodaja ulaznica započela je 22. rujna, a njihova cijena i za parter i za tribinu iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 100 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim, u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, poslovnicama Autotransa te u restoranu Bianco&Nero u sklopu opatijske dvorane.

Sve dodatne informacije o koncertu moguće je dobiti na e-mail adresi zoran@ofc.hr ili na broj mobitela 098 700 000.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...