Početna - IZDVOJENO - Igrači Hajduka napadnuti u Opatiji
Navijači neredi

Igrači Hajduka napadnuti u Opatiji

Igrači Hajduka po dolasku u hotel u Opatiju nakon utakmice napadnuti su bocama i čašama koje su na njih bacane s terase s kata. U hotelu je bilo opsadno stanje, hajdukovce je čuvala policija i nije im dala da izađu. Nižić je dobio bocu u glavu, a neslužbeno saznajemo da je u hotelu bio pir, s kojega su dočekali hajdukovce i zasuli ih svime što im je došlo pod ruke. Intervenirala je policija koja je pratila Hajdukov autobus.
Na službenom parkingu kamenja i boce poletjele su prema automobilu u kojem su se nalazili Ljubo Pavasović Visković, Nikola Koceić Bilan, Dražen Lalić i Jens Andersson. Šveđanin je djelovao iznenađen i prestravljen događajima, dok su preostala trojica izašla iz auta, međutim nije došlo do bliskog susreta s domaćim navijačima, koji su nastavili bacati kamenja s distance dok ih nije rastjerala policija.

Prethodno je po izlasku s terena kovanicom pogođen kapetan Mario Maloča, koji je teren napustio krvava čela.

Zadnja vijest od 23.58 sati glasi da se stanje u hotelu smirilo, igrači Hajduka su po sobama, policija ih čuva na hodniku, a prema Splitu će krenuti u danas ujutro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvoren je Dom Lisina, pogledajte kako je bilo na otvorenju! (FOTO)

Ove subote svečano je ponovno otvoren Dom Lisina, nakon završene prve faze obnove. Uređeno je prizemlje u kojem će boraviti ...