Početna - GOSPODARSTVO - Igralište na Podmurvicama obnovljeno i preimenovano

Igralište na Podmurvicama obnovljeno i preimenovano

igrališteNovoobnovljeno nogometno igralište na Podmurvicama koje sada nosi ime prerano preminulog sportskog djelatnika Roberta Komena predstavljeno je u petak. U adaptaciju su Hrvatski nogometni klub Rijeka i Rijeka sport d.o.o. (umjetna trava, adaptacija i uređenje svlačionica te sanitarnih čvorova) uložili gotovo 4 milijuna kuna.

Očekuje se da će igralište dobiti najviši certifikat koji FIFA izdaje za nogometno igralište s umjetnom travom, koji znači da se na takvim igralištima mogu održavati nacionalna i međunarodna natjecanja u Europi.

Izvedeni su i radovi na adaptaciji prostorija, svlačionica i sanitarnih čvorova, kao i elektroinstalaterski radovi koji uključuju ugradnju klima uređaja u svlačionice, ugradnju novog bojlera za toplu vodu, demontažu postojećih i montažu novih ventilatora ventilacijskog sustava te preseljenje postojeće razvodne ploče i uređenje rasvjete.

Popravljena su i vrata, prozori te klupice u prostorijama, obnovljene su postojeće i izrađene nove klupe u svlačionicama te su uređene postojeće maske za vješalice i izrađene nove.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski projekti predstavljeni na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma“ 

Grad Kastav je sudjelovao na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma za poduzetnike, djecu i mlade u Urbanoj aglomeraciji Rijeka“  koji se ...