Početna - IZDVOJENO - Inicijativa za katalogizaciju autohtonih proizvoda u PGŽ
škampi
web

Inicijativa za katalogizaciju autohtonih proizvoda u PGŽ

Primorsko-goranska županija i Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije pokrenuli su inicijativu za katalogizaciju autohtonih proizvoda te mapiranje proizvođača s područja Primorsko-goranske županije, s ciljem uspješnije promocije i prodaje putem elektroničkih medija.

Informacija o tome dostavljena je svim jedinicama lokalne samouprave te se pozivaju zainteresirani proizvođači da ispune anketu s osnovnim i podacima o svojim proizvodima i kapacitetima. Anketa je dostupna na sljedećem linku a rok za prijavu je do 1.rujna 2015.godine.

Poznato je da je Primorsko-goranska županija bogata autohtonim proizvodima, ali su istovremeno svi ti proizvodi nedovoljno popisani, poznati i valorizirani.

Stoga je Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj, zajedno sa županijom, pokrenuo inicijativu za katalogizaciju autohtonih proizvoda te mapiranje proizvođača s područja Kvarnera i Gorskog kotara kako bi se i na taj način pridonijelo pridonijeti promociji i valorizaciji autohtonih proizvoda, a samim time i lakšem plasmanu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...