Početna - IZDVOJENO - Intervju Zorana Milanovića negativno utječe na Josipovićevu kampanju
milanovic
web

Intervju Zorana Milanovića negativno utječe na Josipovićevu kampanju

Zoran Milanović je u subotu imao intervju za RTl, a HDZ je to ocijenio kao nastavak  politike dijeljenja Hrvatske, koju su predsjednik SDP-a Milanović i predsjednički kandidat Ivo Josipović najavili prijetnjom – “ili mi ili oni”, te su zaključili da ako netko želi znati zašto će Josipović izgubiti izbore – neka pogleda Milanovićev intervju.

“U tom intervjuu Milanović je najviše rekao o sebi i svom kandidatu Josipoviću – to je nastavak njihove politike dijeljenja Hrvatske koju su najavili prijetnjom – ‘ili mi ili oni” “, navela je u nedjelju, u SMS odgovoru Hini, glasnogovornice HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

Iz HDZ-a ističu da ne prihvaćaju takve podjele hrvatskog društva, već u potpunosti podupiru državnički govor njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar- Kitarović u izbornoj noći, 28. prosinca 2014.

“Ne želimo se spuštati na Milanovićevu razinu, niti sudjelovati u njegovoj i Josipovićevoj prljavoj i agresivnoj kampanji. Ako netko već danas želi doznati zašto će Josipović izgubiti – neka pogleda taj Milanovićev intervju”, naglašava se u odgovoru HDZ-a na Milanovićev intervjuu RTL-u.

Zoran Milanović žestoko napao branitelje, hrvatske biskupe, HDZ i Kolindu Grabar Kitarović

U novogodišnjem intervjuu RTL-u premijer Milanović rekao je, uz ostalo, kako ga je Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida, posjetio u Banskim dvorima nedugo nakon početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj, neke hrvatske biskupe je napao da ne slijede dovoljno put pape Franje, a prvu potpredsjednicu Vlade ministricu Vesnu Pusić opravdao je, rekavši da su HDZ-ovi ministri putovali više.

Također je, uz ostalo, rekao da iza braniteljskog prosvjeda hrvatskih vojnih invalida, koji traje ispred Ministarstva branitelja već dva i pol mjeseca, od 20. listopada – stoji HDZ, a da su branitelji ostali u prosvjednom šatoru kako bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-ovom predsjedničkom kandidatkinjom.

Đuro Glogoški nakon Milanovićevih izjava: Preporučio bih da u budućnosti svi državni dužnosnici prođu psiho test

Inače, predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Glogoški danas je lažima nazvao tvrdnje premijera Milanovića kako ga je on (Glogoški) 12 dana nakon početka braniteljskog prosvjeda, posjetio u Vladi te ga zamolio da o tome šuti.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...