Početna - IZDVOJENO - Ivan Stanić nastupa u super borbi na FFC Super Finale u Opatiji!
Stanic
web

Ivan Stanić nastupa u super borbi na FFC Super Finale u Opatiji!

Bivši WBC Muay Thai prvak svijeta i vlasnik pojasa King of the Ring, Ivan “Grozni” Stanić, nakon što je početkom ove godine doživio težak poraz na FFC Futuresu 1, dobio je priliku još jednom nastupiti pred svojom opatijskom publikom.

20. prosinca u Opatiji će se održati FFC Futures 2014 Super Finale na kojem će se tražiti ukupno deset pobjednika, a na popisu mečeva naći će se i borbe za titule prvaka u teškim kategorijama po MMA i K1 pravilima.

No, osim njih gledatelji će imati priliku vidjeti i neke super-borbe. Proteklog je tjedna najavljeno kako se nakon jednogodišnje pauze u ring nastupom u Opatiji vraća Riječanin Dorijan Ilić kojeg mnogi smatraju jednim od najperspektivnijih MMA boraca u regiji, a kad je u pitanju kick boks priliku nastupiti u super-borbi dobio je upravo Ivan Stanić.

“Iza mene je težak poraz, ali motiviraniji sam nego ikad u svojoj karijeri. Želim se vratiti na pobjedničke staze i sretan sam što to imam priliku napraviti upravo pred svojim navijačima u Opatiji. Tko god mi bude bio protivnik neka očekuje pravi rat u ringu”, rekao je Stanić.

Trenutno nije otkriveno tko će se naći opatijskom borcu s druge strane u ringu, ali najavljeno je kako će i ta informacija biti poznata iznimno brzo.

Podsjetimo, rana pretprodaja ulaznica za FFC Futures 2014 Super Finale za tribinu krenut će već ovog tjedna po akcijskoj cijeni od 50 kuna. Tom će se prilikom na prodajnim mjestima Eventima (svi kiosci Tiska) naći ukupno svega 200 ulaznica, a redovna pretprodaja ulaznica krenut će 01.12. po cijeni od 70 kuna za tribinu.

Sve novosti o FFC Futures 2014 Super Finalu možete pratiti i na posebnoj Facebook event stranici na adresi https://www.facebook.com/events/295644983964008/

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...